• Tip : ท่านสามารถค้นหาคำมากว่า 1 คำ ด้วยการเว้นวรรค
    Advance search

    จำนวน PT ทั้งสิ้น 143 รายการ จำนวนหน่วยงานที่กรอกข้อมูล 8 หน่วยงาน

    No. Field
    (สาขาการวัด)
    Sub Field
    (กลุ่มตัวอย่าง)
    Section
    (กลุ่มพารามิเตอร์)
    Sample Analyte List Price (baht) No. of Laboratories Deadline for Registration Dispatch of Sample Compliance with ISO/IEC 17043
    Organizer Coordinator Weblink
    Min Max
    1 Biology Food, Feed and Drink Pork in beef % Pork in beef 2,000 (vat included) 5 20 31-Mar-22 13-May-22 National Institute of Metrology (Thailand) Phattaraporn Morris, phattaraporn@nimt.or.th, Kanjana Hongthong kanjana@nimt.or.th Link
    2 Calibration Temperature Contact Temperature & Humidity on demands (-196 to 1200)degree Celsius and (15 to 95)%rh and (-80 to 90)degree Celsius of dewpoint As NIMT price list+ 2000 bath for report 1 on demand Certification no. 21-LB0014 National Institute of Metrology (Thailand) ธสร สิงหะเนติ (thasorn@nimt.or.th) Link
    3 Calibration Volumetric Dispenser 2,500 (Vat not included) 4 12 31-Jan-22 1-Mar-22 National Institute of Metrology (Thailand) Thawatchai Lokanung, Thawatchai@nimt.or.th Link
    4 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Flour Moisture (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 17-Oct-21 18-Oct-21 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    5 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Oxolinic Acid (mg/kg (Range 0.050-0.200)) 5,300 (vat included) 13 Unlimited 7-Feb-22 8-Feb-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    6 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Granular Feed Moisture (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 28-Feb-22 1-Mar-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    7 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Granular Feed Protein (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 28-Feb-22 1-Mar-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    8 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Granular Feed Crude Fiber (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 28-Feb-22 1-Mar-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    9 Chemistry Food, Feed and Drink Physical property Canned Food (Apple Juice) pH, Brix (pH unit, %w/w) 3,300 (vat included) 13 Unlimited 25-Apr-22 26-Apr-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    10 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Canned Food (Pineapple in Syrup) Acidity (as Citric Acid Anhydrous) (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 25-Apr-22 26-Apr-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    11 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Canned Food (Baby Corn in Brine) NaCl (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 25-Apr-22 26-Apr-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    12 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Oil Free Fatty Acid (as Palmitic Acid) (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 13-Jun-22 14-Jun-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    13 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Oil Iodine Value (Soybean Oil) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 13-Jun-22 14-Jun-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    14 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Chloramphenicol (ug/kg (Range 0.100-1.000)) 5,300 (vat included) 13 Unlimited 3-Oct-22 4-Oct-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    15 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Meat Product Protein (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 17-Oct-22 18-Oct-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    16 Chemistry Food, Feed and Drink Feed material Moisture/Protein/Crude fat/NaCl/Ash (g/100g) 2000 7 50 26-Apr-22 3-May-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    17 Chemistry Food, Feed and Drink Chicken feed Moisture/Protein/Crude fat/Crude fiber/NaCl/Ash (g/100g) 2000 7 50 13-Sep-22 20-Sep-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    18 Chemistry Food, Feed and Drink Herb สมุนไพร Green Chiretta (Andrographis Paniculata) Powder ผงฟ้าทะลายโจร Total Arsenic (As), Cadmium (Cd), Chromium (Cr), Copper (Cu), Nickel (Ni), Lead (Pb), Zinc (Zn) 2,000 (Vat not included) 10 20 10-Feb-22 28-Feb-22 National Institute of Metrology (Thailand) น.ส. อุษณา  เที่ยงมณี usana@nimt.or.th Link
    19 Chemistry Food, Feed and Drink Physical property Sucrose (solid) Polarization 3,000 (Vat included) 3 20 28-Feb-22 7-Mar-22 National Institute of Metrology (Thailand) Sornkrit Marbumrung, sornkrit@nimt.or.th Link
    20 Chemistry Food, Feed and Drink Physical property Sucrose solution Brix/refractive index 3,000 (Vat included) 5 20 28-Feb-22 7-Mar-22 National Institute of Metrology (Thailand) Nittaya Sudsiri, nittayas@nimt.or.th Link
    21 Chemistry Food, Feed and Drink Physical property Sodium chloride solution Salinity 2,000 (Vat included) 5 20 28-Feb-22 7-Mar-22 National Institute of Metrology (Thailand) Nittaya Sudsiri, nittayas@nimt.or.th Link
    22 Chemistry Food, Feed and Drink Nutritional components Cooking oil Palmitic acid, Oleic acid, Linoleic acid, Linolenic acid, Steric acid, Myristic acid and Arachidic acid 2,000 (Vat included) 5 20 28-Feb-22 7-Mar-22 National Institute of Metrology (Thailand) Thitiphan Chaiphet, thitiphan@nimt.or.th Link
    23 Chemistry Food, Feed and Drink Natural food contaminants Rice Mycotoxin 3,000 (Vat included) 5 20 30-Jun-22 15-Jul-22 National Institute of Metrology (Thailand) Cheerapa Boonyakong, cheerapa@nimt.or.th Link
    24 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Canned Food (Tuna in Brine) NaCl (g/100g) 2,500 (vat included) 13 Unlimited 3-Jan-22 4-Jan-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    25 Chemistry Water Water Total Cyanide (mg/L) range 0.05-5 mg/L 3000 7 50 2-Feb-22 9-Feb-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    26 Chemistry Water Water Total Phenol (µg/L) range 1-50 µg/L 3000 7 50 2-Feb-22 9-Feb-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    27 Chemistry Water Water Nitrate/Fluoride/Sulfate/Chloride/Total solid/Total hardness/Nitrite/Phosphate/Total dissolved solid 4000 7 50 27-Sep-22 4-Oct-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    28 Clinical Chemistry/ Medical Technology Clinical Chemistry Medical analysis Serum 1) Albumin 2) ALP 3) AST (SGPT) 4) ALT (SGOT) 5) BUN 6) Total Bilrubin 7) Total Calcium 8) Chloride 9) Cholesterol 10) Total CK 11) Creatinine 12) GGT 13) Glucose 14) HDL-Cholesterol 15) LDH 16) LDL-Cholesterol 17) Magnesium 18) Inorganic Phosphorus 19) P 3000 - Unlimited 30-Nov-20 8-Jan-21 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Dr. Mayuree Chanasakulniyom Link
    29 Clinical Chemistry/ Medical Technology Clinical Chemistry pH, pO2, pCO2, HCO3-, Cl-, Ca2+, Na+, K+ Blood gas and electrolyte material control (Ready to use) Proficiency Testing Program for blood gas and electrolyte 3,500 13 Unlimited 28-Feb-21 21-Apr-21 - บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    30 Clinical Chemistry/ Medical Technology Clinical Chemistry pH, Protein, Glucose, Specific Gravity, Blood, Leukocytes, Urobilinogen, Nitrite, Ketones and Bilirubin Urine material control (Ready to use) Proficiency Testing Program for Urine chemical strip test 3,000 13 Unlimited 28-Feb-21 19-May-21 - บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    31 Clinical Chemistry/ Medical Technology Haematology Medical analysis Blood Complete Blood Count 2000 - 350 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Asst. Prof. Dr. Moltira Promkan Link
    32 Clinical Chemistry/ Medical Technology Haematology Medical analysis Wright’s stain Blood smear 1500 - 220 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Assoc. Prof. Dr. Dalina Tanyong Link
    33 Clinical Chemistry/ Medical Technology Haematology Medical analysis Quality control material: whole blood (Ready to use) Proficiency Testing Program for Hematocrit (Centrifuge) 2,200 13 Unlimited 28-Feb-21 10-Mar-21 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    34 Clinical Chemistry/ Medical Technology Hemoglobin-glycosylated Medical analysis Quality control material: whole blood (Ready to use) Proficiency Testing Program for Hemoglobin A1c 4,000 13 Unlimited 28-Feb-21 19-May-21 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    35 Clinical Chemistry/ Medical Technology Hormones Medical analysis Serum 1) Triiodothyronine (T3) 2) Free-T3 (FT3) 3) Thyroxine (T4) 4) Free-T4 (FT4) 5) Thyroid stimulating hormone (TSH) 3000 - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Assoc. Prof. Dr. Sureerut Porntadavity Link
    36 Clinical Chemistry/ Medical Technology Hormones Human Chorionic Gonadotropin (hCG) Urine material control (Ready to use) Proficiency Testing Program for Urine pregnancy strip test (Hormone) 3,000 13 Unlimited 28-Feb-21 19-May-21 - บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    37 Clinical Chemistry/ Medical Technology Microscopy Medical analysis Picture Blood smear and Urine sediment 1000 - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Asst. Prof. Dr. Vichanan Yamkamon Link
    38 Clinical Chemistry/ Medical Technology Microscopy Urine sediment microscopic photo observation: Cell, Casts, Crystal, Miscellaneous Urine sediment microscopic photo observation Proficiency Testing Program for Urine sediment microscopic photo observation 3,500 13 Unlimited 28-Feb-21 19-May-21 - บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    39 Clinical Chemistry/ Medical Technology Parasitology Medical analysis Stool and Blood smear Parasites and Malaria 1000 - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Asst. Prof. Dr. Rapeeporn Yaicharoen Link
    40 Clinical Chemistry/ Medical Technology Point of care testing (POCT) Medical analysis Quality control material: whole blood (Ready to use) Proficiency Testing Program for blood glucose by glucose meter 2,000 13 Unlimited 28-Feb-21 10-Mar-21 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณสมชาติ ประดิษฐ์งาม Tel. 08 7995 2385 Link
    41 Clinical Chemistry/ Medical Technology Serology Medical analysis Serum Non-tryponemal and Tryponemal test 2200 - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Assoc. Prof. Dr. Patchanee Chootong Link
    42 Clinical Chemistry/ Medical Technology Serology Medical analysis Serum 1) HBsAg 2) anti-HBs 3) anti-HBc 4) HBeAg 5) anti-HBe 2200 - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Asst. Prof. Dr. Chaniya Leepiyasakulchai Link
    43 Clinical Chemistry/ Medical Technology Tumor Marker Medical analysis Serum 1) Alpha-fetoprotein (AFP) 2) Carcinoembryonic antigen (CEA) 3) Prostate specific antigen (PSA) 4) Beta-human chorionic gonadotropin (beta-HCG) 5) CA-125 6) CA-19-9 7) CA-15-3 3000 - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Assoc. Prof. Dr. Sureerut Porntadavity Link
    44 Microbiology Clinical Microbiology Microbiological test Culture/Gram/AFB 1) Gram stain 2) Acid fast bacilli stain 3) Bacterial identification and susceptibility testing Iden/AST (1000), Gram (1000), AFB (1000) - Unlimited 30-Nov-20 In Preparation ศูนย์พัฒนามาตรฐานและการประเมินผลิตภัณฑ์ คณะเทคนิคการแพทย์ มหาวิทยาลัยมหิดล Asst. Prof. Dr. Rungrot Cherdtrakulkiat Link
    45 Microbiology Environment Microbiological test Nonpotable Water Coliforms (Five Tubes are used per Dilution) 3,800 (vat included) 13 Unlimited 31-Jul-22 1-Aug-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    46 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) Coliforms (MPN/100ml) Ten 10-mL Portions are used 3000 7 50 1-Mar-22 8-Mar-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    47 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) E.coli (MPN/100ml) Ten 10-mL Portions are used 3000 7 50 8-Mar-22 15-Mar-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    48 Microbiology Environment Swab (Plastic plate) Aerobic plate count (cfu/swab) 2500 7 50 1-Feb-22 8-Feb-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    49 Microbiology Environment Swab (Plastic plate) Salmonella spp. (P/A in swab) 3000 - 50 15-Feb-22 22-Feb-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    50 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) Aerobic plate count at 35°C (cfu/ml) 2500 7 50 15-Mar-22 22-Mar-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    51 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) Staphylococcus aureus (cfu/100ml) 2500 7 50 10-May-22 17-May-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    52 Microbiology Environment Swab (Plastic plate) Staphylococcus aureus (P/A in swab) 2500 - 50 12-Apr-22 19-Apr-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    53 Microbiology Environment Swab (Plastic plate) E.coli (P/A in swab) 2500 - 50 3-May-22 10-May-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    54 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) E.coli (P/A in 100ml) 3000 - 50 19-Jul-22 26-Jul-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    55 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) Salmonella spp. (P/A in 100ml) 3000 - 50 17-May-22 24-May-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    56 Microbiology Environment Water (Lyophilized culture) Clostridium perfringens (P/A in 100ml) 3000 - 50 12-Jul-22 19-Jul-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    57 Microbiology Environment Swab (Plastic plate) Coliforms (cfu/swab) 3000 7 50 9-Aug-22 16-Aug-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    58 Microbiology Environment Boot swab Salmonella spp. (P/A in swab) 3000 - 50 6-Sep-22 13-Sep-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139
    59 Microbiology Environment Feces Salmonella spp. (P/A in 10g) 3000 - 50 13-Sep-22 20-Sep-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139
    60 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water Coliforms (Ten 10-mL Portions are used) (MPN/100 mL) 4,000 (vat included) 13 200 15-Nov-21 16-Nov-21 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    61 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Coliforms (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 21-Nov-21 22-Nov-21 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    62 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Coliforms (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 200 28-Feb-22 1-Mar-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    63 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Freeze Dried Shrimp Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 4,300 (vat included) 13 150 7-Mar-22 8-Mar-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    64 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Freeze Dried Chicken Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 4,300 (vat included) 13 150 7-Mar-22 8-Mar-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    65 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Freeze Dried Shrimp Total Plate Count (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 Unlimited 17-Apr-22 18-Apr-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    66 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Corn Powder Yeast and Mold Count (Round 1) 3,800 (vat included) 13 150 24-Apr-22 25-Apr-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    67 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures V. parahaemolyticus (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 16-May-22 17-May-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    68 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures E. coli (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 200 5-Jun-22 6-Jun-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    69 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures E. coli (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 19-Jun-22 20-Jun-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    70 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures L. monocytogenes (D/ND per 25 g) 4,800 (vat included) 13 200 27-Jun-22 28-Jun-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    71 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures E. coli (D/ND per 0.1 g) 3,800 (vat included) 13 200 27-Jun-22 28-Jun-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    72 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water E. coli (D/ND per 100 mL) 3,800 (vat included) 13 Unlimited 10-Jul-22 11-Jul-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    73 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures C. perfringens (CFU/g) 4,300 (vat included) 13 200 10-Jul-22 11-Jul-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    74 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures C. perfringens (D/ND per 0.1 g) 4,300 (vat included) 13 200 18-Jul-22 19-Jul-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    75 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Clostridium spp. (D/ND per 0.1 g) 4,300 (vat included) 13 200 18-Jul-22 19-Jul-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    76 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water Salmonella spp. (D/ND per 100 mL) 3,800 (vat included) 13 Unlimited 14-Aug-22 15-Aug-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    77 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water S. aureus (D/ND per 100 mL) 3,800 (vat included) 13 Unlimited 14-Aug-22 15-Aug-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    78 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Low Acid Canned Food Flat Sour Thermophile 3,800 (vat included) 13 Unlimited 28-Aug-22 29-Aug-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    79 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 200 28-Aug-22 29-Aug-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    80 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Total Plate Count (CFU/mL) 3,800 (vat included) 13 200 5-Sep-22 6-Sep-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    81 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Enterococci (CFU/g) 4,800 (vat included) 13 200 2-Oct-22 3-Oct-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    82 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures B. cereus (CFU/g) 4,300 (vat included) 13 200 4-Oct-22 5-Oct-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    83 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures V. parahaemolyticus (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 200 16-Oct-22 17-Oct-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    84 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Egg Powder Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 150 16-Oct-22 17-Oct-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    85 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures S. aureus (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 24-Oct-22 25-Oct-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    86 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Corn Powder Yeast and Mold Count (Round 2) 3,800 (vat included) 13 150 30-Oct-22 31-Oct-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    87 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water Coliforms (Ten 10-mL Portions are used) 4,000 (vat included) 13 200 14-Nov-22 15-Nov-22 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    88 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Coliforms (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 20-Nov-22 21-Nov-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    89 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water E. coli (D/ND per 100 mL) 3,800 - Unlimited 11-Jul-21 12-Jul-21 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) Thatsanee Kansan, pt@nfi.or.th Link
    90 Microbiology Food, Feed and Drink Animal Feed Aerobic plate count (cfu/g) 2500 7 50 31-May-22 7-Jun-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    91 Microbiology Food, Feed and Drink Animal Feed Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 - 50 7-Jun-22 14-Jun-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    92 Microbiology Food, Feed and Drink Freeze dried chicken Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 - 50 30-Aug-22 6-Sep-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    93 Microbiology Food, Feed and Drink Freeze dried chicken Staphylococcus aureus (cfu/g) 2500 7 50 16-Aug-22 23-Aug-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    94 Microbiology Food, Feed and Drink Freeze dried chicken E.coli (cfu/g) 2500 7 50 4-Oct-22 11-Oct-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139
    95 Microbiology Food, Feed and Drink Freeze dried chicken Coliforms (cfu/g) 2500 7 50 11-Oct-22 18-Oct-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139
    96 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Freeze Dried Chicken Total Plate Count (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 Unlimited 9-Jan-22 10-Jan-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    97 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures V. cholerae (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 200 16-Jan-22 17-Jan-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    98 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures S. aureus (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 200 6-Feb-22 7-Feb-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    99 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures S. aureus (D/ND per 0.1 g) 3,800 (vat included) 13 200 6-Feb-22 7-Feb-22 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    100 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures V. parahaemolyticus (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 200 17-Oct-21 18-Oct-21 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    101 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Egg Powder Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 150 17-Oct-21 18-Oct-21 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    102 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures S. aureus (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 25-Oct-21 26-Oct-21 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    103 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Corn Powder Yeast and Mold Count (Round 2) (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 150 31-Oct-21 1-Nov-21 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร (http://pt.nfi.or.th/) : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 096-591-9728 Link
    104 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture Aerobic plate count (cfu/g) 2500 7 50 14-Jun-22 21-Jun-22 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    105 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture Listeria monocytogenes (P/A in 25g) 3000 - 50 28-Jun-22 5-Jul-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    106 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture Clostridium perfringens (cfu/g) 3000 7 50 2-Aug-22 9-Aug-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    107 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture Coliforms (cfu/g) 2500 7 50 12-Oct-21 19-Oct-21 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    108 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture E.coli (cfu/g) 2500 7 50 12-Oct-21 19-Oct-21 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139 Link
    109 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 - 50 1-Nov-22 8-Nov-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139
    110 Microbiology Lyophilized cultures Lyophilized culture Campylobacter spp. (P/A in 25g) 4000 - 50 8-Nov-22 15-Nov-22 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร Pusita Chodthanom bsc_pt@betagro.com Tel. 09-0975-6177, 0-2564-7932-39 ต่อ 139
    111 Physical properties Dimension Thickness Gauge (Digital) Range : (0 - 10) mm, Resolution : 0.001 mm 1,500 20 30-Dec-20 4-Jan-21 TAF Accreditation Number: P007 Department of Science Service yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th Link
    112 Physical properties Dimension Gauge Block (Steel), Grade 1 Range: (2.5, 5.1, 7.7, 10.3, 12.9, 15, 17.6, 20.2, 22.8, 25) mm 3,500 20 15-Jan-21 1-Feb-21 TAF Accreditation Number: P007 Department of Science Service yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th Link
    113 Physical properties Electrical DC Current Clamp Meter (EM01) Range (0 to 1000) A 2500 10 20 17-Mar-21 26-Mar-21 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_elec@tistr.or.th Link
    114 Physical properties Electrical AC Current Clamp Meter (EM02) Range (0 to 1000) A @ 50 Hz 2500 10 20 12-Mar-21 26-Mar-21 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_elec@tistr.or.th Link
    115 Physical properties Electrical DC High Voltage Generator (EG01) Range (0.5 to 6) kV 2500 10 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_elec@tistr.or.th Link
    116 Physical properties Electrical AC High Voltage Generator (EG02) Range (0.5 to 5) kV @ 50 Hz 2500 10 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_elec@tistr.or.th Link
    117 Physical properties Electrical Digital Multimeter DCV @ 0,+/-1,+/-10,+/-100,+/-1000V; ACV @ 1,10,100,750V@45Hz; 4Wire Resistance @ 100,1k,10kohm; DCA @ 100mA,1,2A; ACA @ 100mA,1,2A@45Hz; Frequency @10,40,300KHz@3VSquare 5,000 3 8 30-Nov-21 1-Jan-22 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    118 Physical properties Electrical Thermocouple Calibrator Cal Measurement Function : -10,0,20,40,60,75 mV of TC Type K -200,0,250,500,750,1000,1370 degC with Internal Cold Junction and Cal Source Function : -10,0,20,40,60,75 mV of TC Type K -200,0,250,500,750,1000,1370 degC with Internal Cold Junction 5,000 2 8 31-Oct-21 1-Dec-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    119 Physical properties Food, Feed and Drink Food ingredients Rice and Paddy Moisture in sample 500 bath/sample 5 10 31-Dec-21 14-Feb-22 National Institute of Metrology (Thailand) ธสร สิงหะเนติ thasorn@nimt.or.th Link
    120 Physical properties Force Universal Testing Machine  (FM01) Tensile Force ( 2 kN to 10 kN) 5000 7 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_mel@tistr.or.th Link
    121 Physical properties Gas flowmeter Digital Gas flowmeter Range 0-10 lpm; resolution 0.001 lpm; CMC reference +/-0.25% 30000 2 8 30-Apr-21 1-Jun-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    122 Physical properties Humidity Digital Temperature & Humidity Meter 25, 50 and 75%RH at 25 degC 3,500 2 4 30-Sep-21 1-Nov-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    123 Physical properties Mass Electronic Balance (Round 1) Capacity 200 g, Range : (0 - 200) g, Resolution 0.01 mg (use standard weight class E2) followed EURAMET cg - 18 3,500 15 30-Dec-20 4-Jan-21 TAF Accreditation Number: P007 Department of Science Service yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th Link
    124 Physical properties Mass Electronic Balance (Round 2) Capacity 5000 g, Range : (0 - 5000) g, 0.001 g (use standard weight class E2) followed EURAMET cg - 18 3,500 15 30-Dec-20 3-May-21 TAF Accreditation Number: P007 Department of Science Service yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th Link
    125 Physical properties Mass Weights of OIML Class F1 (5 kg and 20 kg) 2,000 20 30-Dec-20 4-Jan-21 TAF Accreditation Number: P007 Department of Science Service yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th Link
    126 Physical properties Pressure Digital Pressure Gauge Range 0 to 20 bar Resolution 0.001 bar CMC reference +/- 0.0029 bar 3500 2 8 31-Oct-21 1-Dec-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    127 Physical properties Pressure Vacuum Gauge (gas) (PM01) Range -75 kPa to 0 kPa 5000 7 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_mel@tistr.or.th Link
    128 Physical properties Pressure Pressure Gauge (gas) (PM02) Range 0 kgf /cm2 to 10 kgf /cm2 5000 7 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_mel@tistr.or.th Link
    129 Physical properties Pressure Pressure Gauge (oil) (PM03) Range 0 kgf /cm2 to 10 kgf /cm2 5000 7 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_mel@tistr.or.th Link
    130 Physical properties Pressure Digital Pressure Gauge Range 0 to 10 bar Resolution 0.01 bar CMC reference +/- 0.03 bar 3500 2 8 30-Apr-21 1-Jun-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    131 Physical properties Pressure Digital Pressure Gauge Range 0 to 20 bar Resolution 0.001 bar CMC reference +/- 0.0029 bar 3,500 2 8 1-Sep-21 11-Oct-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    132 Physical properties Temperature Digital Thermometer with RTD sensor Range (-10) degC to +100 degC ; Resolution 0.001 degC ; CMC reference +/- 0.028 degC 3,500 2 8 31-Oct-21 1-Dec-21 BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    133 Physical properties Temperature Digital Thermometer with RTD sensor Range (-10) degC to +100 degC ; Resolution 0.001 degC ; CMC reference +/- 0.028 degC 3500 8 20-Feb-21 1-Mar-21 BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    134 Physical properties Temperature Digital Thermometer with PRT Sensor (TM01) Range (-80 to 400)degrees celsius 5000 10 20 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th Link
    135 Physical properties Temperature Liquid bath (TM02) Range (0 to 44.5)degrees celsius 5000 10 20 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th Link
    136 Physical properties Temperature Autoclave (TM03) 121 degrees celsius 5000 10 20 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th Link
    137 Physical properties Temperature Digital Thermometer with RTD Sensor (TM04) Range (-10 to 100)degrees celsius 5000 10 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th Link
    138 Physical properties Temperature Calibration of Platinum Resistance Thermometer (TM05) Range (-38 to 200)degrees celsius 5000 10 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th Link
    139 Physical properties Temperature Hot air oven and Freezer (Calibration of Temperature Controlled Chamber) (TM06) Range (-30, 50 , 150)degrees celsius 5000 10 20 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th Link
    140 Physical properties Temperature Digital Thermometer with RTD sensor Range (-10) degC to +100 degC ; Resolution 0.001 degC ; CMC reference +/- 0.028 degC 3500 2 8 30-Apr-21 1-Jun-21 BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    141 Physical properties Temperature Digital Thermometer with RTD sensor Range (-10) degC to +100 degC ; Resolution 0.001 degC ; CMC reference +/- 0.028 degC 3,500 2 8 1-Sep-21 11-Oct-21 BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    142 Physical properties Weight Weight 50 g, 100 g, 200 g Class F1 3000 8 20-Feb-21 1-Mar-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    143 Physical properties Weight Weight 50 g, 100 g, 200 g Class F1 1500 2 8 31-May-21 1-Jul-21 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com,mejung_si@hotmail.com Link
    For information, a database is centralized in Thailand Proficiency Program by NIMT.
    Open Page : 006833
    Today : 000009
    Total : 002577

    ฐานข้อมูลโปรแกรมทดสอบความชำนาญพัฒนาขึ้นโดยสถาบันมาตรวิทยาแห่งชาติ

    แหล่งข้อมูลโปรแกรมทดสอบความชำนาญอิ่นๆ