จำนวน PT ทั้งสิ้น 115 รายการ จำนวนหน่วยงานที่กรอกข้อมูล 12 หน่วยงาน
No. | Field (สาขาการวัด) |
Sub Field (กลุ่มตัวอย่าง) |
Section (กลุ่มพารามิเตอร์) |
Sample | Analyte List | Price (baht) | No. of Laboratories | Deadline for Registration | Dispatch of Sample | Compliance with ISO/IEC 17043 |
Organizer | Coordinator | Weblink | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Min | Max | |||||||||||||
1 | Calibration | Dimension | Can Seam Micrometer | 0 mm to 13 mm Resolution 0.01 mm Accuracy 0.003 mm | 2000 | 2 | 10 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | - | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th , piriya@tpa.or.th | Link | |
2 | Calibration | Dimension | length | Plain ring gauges | internal diameter | 5000 (vat not included) | 2 | 15 | 30-Apr-24 | 13-May-24 | no | National Institute of Metrology (Thailand) | Witchuda Chitkosol, witchuda@nimt.or.th | Link |
3 | Calibration | Dimension | - | Micrometer Caliper for External measurement | 0 mm to 25 mm Resolution 0.01 mm | 2000 | 2 | 10 | 31-May-24 | 3-Jun-24 | BLA-DSS Accreditation number PTP-0032 | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th | Link |
4 | Calibration | Dimension | - | Digital Caliper | 0 mm to 150 mm Resolution 0.01 mm | 2000 | 2 | 10 | 31-May-24 | 3-Jun-24 | - | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th | Link |
5 | Calibration | Electrical | - | Digital Multimeter 6.5 Digit | DCV, ACV, DCA, ACA,Resistance | 6,500 | 2 | 10 | 30-Jun-24 | 1-Aug-24 | - | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th | Link |
6 | Calibration | Electrical | Digital Multimeter 4.5 digit | DCV, ACV, DCA, ACA | 4,500 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | |||
7 | Calibration | Mass | Electronic Balance | 0 g to 200 g Resolution 0.00001 g | 4000 | 2 | 5 | 30-Apr-24 | 2-Sep-24 | - | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th , piriya@tpa.or.th | Link | |
8 | Calibration | Pressure | - | Pressure Calibrator (Pneumatic) | 0 bar to 20 bar Resolution 0.001 bar | 3,000 | 2 | 10 | 31-Jul-24 | 2-Sep-24 | - | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th | Link |
9 | Calibration | Pressure | Digital Pressure Gauge | Range 0 to 20 bar Resolution 0.001 bar CMC reference +/- 0.69e-4 | 3,500 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | ||
10 | Calibration | Tempeature and Humidity | Digital Thermo-hygrometer | 15,25,40 degC at 50%RH and 30, 50 and 80%RH at 25 degC | 6,500 | 2 | 4 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | ||
11 | Calibration | Temperature | Digital Thermometer with RTD sensor | Range (-20) degC to +200 degC ; Resolution 0.001 degC ; CMC reference +/- 0.028 degC | 4,000 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | ||
12 | Calibration | Temperature | - | Temperature block Calibrator | 35 °C to 400 °C Resolution 0.001 °C | 6,500 | 2 | 7 | 30-Apr-24 | 1-Jul-24 | - | Technology Promotion Association (Thailand-Japan) | PT@tpacal.or.th , piriya@tpa.or.th | Link |
13 | Calibration | Temperature | Hot Air Oven | 105 degC and 180 degC ; Resolution 0.1 degC ; Stability +/-0.3 degC ; CMC reference +/- 0.86 degC, +/-2.0 degC; Method TLAS G-20 | 6,500 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | |||
14 | Calibration | Temperature | Thermocouple Type K sensor | -20, 50, 120, 200 degC ; TC K class 1 Dia. 6 mm Length 500 mm ; CMC reference +/- 0.21 to +/-0.72 degC | 4,000 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | |||
15 | Calibration | Temperature | RTD Sensor | Calibration Point : -20,0,100,200,300,400 degC ; CMC Reference Lab : +/-0.035 to 0.055 degC | 4,500 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | |||
16 | Calibration | Temperature | Thermocouple Type T sensor | (-40),(-20),50,100,200 degC ; CMC Reference Lab : +/- 0.55 to 0.83 degC | 4,000 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | |||
17 | Calibration | Weight | Electronic balance | Range : 0.00001g-99.99999g and 100.0000g – 200.0000g CMC : 0.20 mg Method : UKAS LAB 14 | 4,000 | 8 | 30-Apr-24 | 3-Jun-24 | Quality Metrology Solution | qmet.sol@gmail.com | Link | |||
18 | Chemistry | Carbon and Low alloy steel | C, Cr, Cu, Mn, Ni, P, S and Si (spark emission spectrometer) | 3500 | 20 | 30-May-24 | 18-Jun-24 | Department of Science Service | suprawee@dss.go.th, nongyao@dss.go.th, tsurasak@dss.go.th | Link | ||||
19 | Chemistry | Active Ingredient | Cypermetrin 35% EC | Cypermetrin | 8000 | 2 | 10 | 27-Jun-24 | 8-Jul-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | ||
20 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Proximate | Flour | Moisture (g/100g) | 2,500 (vat included) | 13 | 100 | 14-Oct-24 | 15-Oct-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
21 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Proximate | Oil | Free Fatty Acid (as Palmitic Acid) (g/100g) | 2,500 (vat included) | 13 | 50 | 16-Jun-24 | 17-Jun-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
22 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Proximate | Oil | Iodine Value (Soybean Oil) | 2,500 (vat included) | 13 | 50 | 16-Jun-24 | 17-Jun-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
23 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Chloramphenicol (ug/kg) (Range 0.100-1.000) | 5,300 (vat included) | 13 | 30 | 29-Sep-24 | 30-Sep-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
24 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Proximate | Feed material (Fish meal) | Moisture/ Protein/ Crude fat (solvent extraction)/ Ash/ NaCl (g/100g) | 2000 | 7 | 50 | 28-May-24 | 4-Jun-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
25 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Proximate | Feed (Chicken feed) | Moisture/ Protein/ Crude fat (solvent extraction)/ Crude fiber/ Ash/ NaCl /Calcium (Ca) / Phosphorus (P) (g/100g) | 2000 | 7 | 50 | 1-Oct-24 | 8-Oct-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
26 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Fluoroquinolone group & Quinolone group by Confirmatory method | 5500 | 7 | 40 | 2-May-24 | 13-May-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
27 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Fluoroquinolone group & Quinolone group by Screening method | 5500 | 7 | 30 | 2-May-24 | 13-May-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
28 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Nitrofuran metabolites (AHD, AMOZ, AOZ, SEM & DNSH) | 5500 | 20 | 40 | 30-May-24 | 10-Jun-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
29 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Malachite green & Crystal violet for Confirmatory method | 5500 | 7 | 30 | 27-Jun-24 | 8-Jul-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
30 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Total malachite green for Screening method | 5500 | 7 | 20 | 27-Jun-24 | 8-Jul-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
31 | Chemistry | Food, Feed and Drink | - | Shrimp | Sulfur dioxide | 5000 | 20 | 40 | 1-Aug-24 | 13-Aug-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
32 | Chemistry | Food, Feed and Drink | - | Shrimp | Phosphorus as P2O5 | 5000 | 7 | 30 | 29-Aug-24 | 9-Sep-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
33 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Sulfonamide group & Synergistic substances | 5500 | 7 | 20 | 4-Dec-24 | 16-Dec-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
34 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Chloramphenicol | 5500 | 20 | 40 | 31-Oct-24 | 11-Nov-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link |
35 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Tapioca starch | Sulfur dioxide | 5000 | 7 | 40 | 3-Oct-24 | 7-Oct-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
36 | Chemistry | Food, Feed and Drink | - | Palm oil | Acid value | 5000 | 7 | 20 | 3-Oct-24 | 7-Oct-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
37 | Chemistry | Food, Feed and Drink | - | Palm oil | Peroxide value | 5000 | 7 | 20 | 3-Oct-24 | 7-Oct-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
38 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Sucrose solution | ความหวาน | 3000 | 31-May-24 | 10-Jun-24 | National Institute of Metrology (Thailand) | nittiyas@nimt.or.th | |||||
39 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Sodium Chloride | ความเค็ม | 3000 | 31-May-24 | 10-Jun-24 | National Institute of Metrology (Thailand) | nittiyas@nimt.or.th | |||||
40 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Natural food contaminants | น้ำมัน | โอเมก้า | 2000 | 2 | 20 | 6-May-24 | 13-May-24 | - | National Institute of Metrology (Thailand) | thitiphan@nimt.or.th | Link |
41 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Nutritional components | อาหารที่ทำมาจากพืช | กรดไขมัน | 2000 | 2 | 20 | 6-May-24 | 13-May-24 | - | National Institute of Metrology (Thailand) | thitiphan@nimt.or.th | Link |
42 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Pesticides | ผลไม้ | สารป้องกันและกำจัดวัชพืช | 2500 | 2 | 20 | 6-May-24 | 13-May-24 | - | National Institute of Metrology (Thailand) | thitiphan@nimt.or.th | Link |
43 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Food | Amino acids | 3000 | 6-May-24 | 13-May-24 | National Institute of Metrology (Thailand) | jintana@nimt.or.th | |||||
44 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Food Drink | Coconut water | Sucrose Glucose Fructose Total Sugar and Carbon isotope ratio | free | 15 | 50 | 29-Nov-24 | 6-Jan-25 | no | สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย | mtc_pt_bml@tistr.or.th / ฉัตรพร คล้ายแก้ว | Link |
45 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Fish muscle | Histamine | 5000 | 7 | 50 | 31-Oct-24 | 11-Nov-24 | Accreditation number PTP-0008 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
46 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Tapioca starch | pH | 5000 | 7 | 40 | 3-Oct-24 | 7-Oct-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | ||
47 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Flumequine for Screening Method | 5500 | 2 | 10 | 2-May-24 | 13-May-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
48 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Shrimp | Sulfur dioxide by Screening method | 5000 | 2 | 10 | 1-Aug-24 | 13-Aug-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | ||
49 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Proximate | Fish muscle | NaCl & Total Nitrogen | 4000 | 2 | 15 | 1-Aug-24 | 13-Aug-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
50 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Veterinary drug residues | Shrimp | Sulfonamide group for Screening method | 5500 | 2 | 10 | 4-Dec-24 | 16-Dec-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
51 | Chemistry | Food, Feed and Drink | Nutritional components | Crispy shredded pork product (CH05) | Total fat, Fatty acids, Omega and choresterol | 5000 | 15 | 50 | 29-Nov-24 | 6-Jan-25 | - | สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย | mtc_pt_bml@tistr.or.th / ปรารถนา ตั้งตรีรัตน์ | Link |
52 | Chemistry | Water | Water | Nitrate/Fluoride/Sulfate/Chloride/Total solid/Total hardness/Nitrite/Phosphate/Total dissolved solid | 4000 | 7 | 50 | 23-Jul-24 | 30-Jul-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link | |
53 | Chemistry | Water | Contaminated Water | Waste water | Color (ADMI Method) | 5000 | 7 | 50 | 29-Aug-24 | 9-Sep-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
54 | Chemistry | Water | Contaminated Water | Water | Alkyl Benzyl Sulfonate (ABS) | 4000 | 2 | 10 | 29-Aug-24 | 9-Sep-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | |
55 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Clinical Chemistry | Medical analysis | Blood gas and electrolyte material control | pH, pO2, pCO2, HCO3-, Cl-, Ca2+, Na+, K+ | 3,700 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 25-Mar-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
56 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Clinical Chemistry | Medical analysis | Urine material control | Urine chemical (pH, Protein, Glucose, Specific Gravity, Blood, Leukocytes, Urobilinogen, Nitrite, Ketones, Bilirubin) and Urine pregnancy strip test | 3,800 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 22-Apr-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
57 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Haematology | Medical analysis | Processed blood | Hematocrit (Centrifuge) | 2,500 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 4-Mar-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
58 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Hemoglobin-glycosylated | Medical analysis | Processed blood | Hemoglobin A1c | 5,000 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 12-Feb-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
59 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Hormones | Medical analysis | Processed Urine | Urine pregnancy strip test (Hormone) | 2,400 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 4-Mar-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
60 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Microscopy | Medical analysis | Picture | Urine sediment microscopic photo observation | 1,000 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 22-Apr-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
61 | Clinical Chemistry/ Medical Technology | Point of care testing (POCT) | Medical analysis | Processed blood | blood glucose by glucose meter | 2,500 | 13 | Unlimited | 30-Jun-24 | 4-Mar-24 | Accreditation Number PTP - 0020 | บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด | คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 | Link |
62 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Nonpotable Water | Coliforms (Five Tubes are used per Dilution) (MPN/100 mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 150 | 4-Aug-24 | 5-Aug-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
63 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Swab (Plastic plate) | Staphylococcus aureus (P/A in swab) | 3000 | 7 | 50 | 30-Apr-24 | 7-May-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
64 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Boot swab | Salmonella spp. (P/A in swab) | 3000 | 7 | 50 | 27-Aug-24 | 3-Sep-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
65 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Feces | Salmonella spp. (P/A in 25g) | 3000 | 7 | 50 | 3-Sep-24 | 10-Sep-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
66 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Swab (Plastic plate) | E. coli (cfu/swab) | 2500 | 7 | 50 | 17-Sep-24 | 24-Sep-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
67 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Swab (Plastic plate) | Coliforms (cfu/swab) | 2500 | 7 | 50 | 24-Sep-24 | 1-Oct-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
68 | Microbiology | Environment | Microbiological test | Swab (Plastic plate) | Listeria spp. (P/A in swab) | 3000 | 7 | 50 | 1-Oct-24 | 8-Oct-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
69 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | V. parahaemolyticus (MPN/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 12-May-24 | 13-May-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
70 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | E. coli (CFU/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 3-Jun-24 | 4-Jun-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
71 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | E. coli (MPN/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 16-Jun-24 | 17-Jun-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
72 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | L. monocytogenes (D/ND per 25 g) | 4,800 (vat included) | 13 | 200 | 24-Jun-24 | 25-Jun-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
73 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | E. coli (D/ND per 0.1 g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 24-Jun-24 | 25-Jun-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
74 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | C. perfringens (CFU/g) | 4,300 (vat included) | 13 | 200 | 7-Jul-24 | 8-Jul-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
75 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | C. perfringens (D/ND per 0.1 g) | 4,300 (vat included) | 13 | 200 | 15-Jul-24 | 16-Jul-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
76 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | Clostridium spp. (D/ND per 0.1 g) | 4,300 (vat included) | 13 | 200 | 15-Jul-24 | 16-Jul-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
77 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Potable Water | Salmonella spp. (D/ND per 100 mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 150 | 12-Aug-24 | 13-Aug-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
78 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Potable Water | S. aureus (D/ND per 100 mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 150 | 12-Aug-24 | 13-Aug-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
79 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Low Acid Canned Food | Flat Sour Thermophile (D/ND per 2 mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 160 | 25-Aug-24 | 26-Aug-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
80 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | Salmonella spp. (D/ND per 25 g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 25-Aug-24 | 26-Aug-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
81 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | Total Plate Count (CFU/mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 2-Sep-24 | 3-Sep-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
82 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | Enterococci (CFU/g) | 4,800 (vat included) | 13 | 200 | 22-Sep-24 | 23-Sep-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
83 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | B. cereus (CFU/g) | 4,300 (vat included) | 13 | 200 | 1-Oct-24 | 2-Oct-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
84 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Staphylococcus aureus (cfu/g) | 2500 | 7 | 50 | 7-May-24 | 14-May-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
85 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | S. aureus (MPN/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 27-Oct-24 | 28-Oct-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
86 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Feed | Aerobic plate count (APC) cfu/g | 2500 | 7 | 50 | 28-May-24 | 4-Jun-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
87 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Corn Powder | Yeast and Mold Count (Round 2) (CFU/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 160 | 29-Oct-24 | 30-Oct-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
88 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Feed | Salmonella spp. (P/A in 25g) | 3000 | 7 | 50 | 4-Jun-24 | 11-Jun-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
89 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Potable Water | Coliforms (Ten 10-mL Portions are used) (MPN/100mL) | 4,000 (vat included) | 13 | 150 | 11-Nov-24 | 12-Nov-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
90 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Clostridium perfringens (cfu/g) | 3000 | 7 | 50 | 18-Jun-24 | 25-Jun-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
91 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | Coliforms (MPN/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 18-Nov-24 | 19-Nov-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
92 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Coliforms (MPN/g) | 2500 | 7 | 50 | 2-Jul-24 | 9-Jul-24 | - | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
93 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Staphylococcus aureus (MPN/g) | 2500 | 7 | 50 | 25-Jun-24 | 2-Jul-24 | - | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
94 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Enterococci (cfu/g) | 2500 | 7 | 50 | 9-Jul-24 | 16-Jul-24 | - | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
95 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Freeze dried chicken | Salmonella spp. (P/A in 25g) | 3000 | 7 | 50 | 30-Jul-24 | 6-Aug-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
96 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Listeria monocytogenes (P/A in 25g) | 3000 | 7 | 50 | 6-Aug-24 | 13-Aug-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
97 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | E.coli (cfu/g) | 2500 | 7 | 50 | 17-Sep-24 | 24-Sep-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
98 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Coliforms (cfu/g) | 2500 | 7 | 50 | 24-Sep-24 | 1-Oct-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
99 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Bacillus cereus (cfu/g) | 2500 | 7 | 50 | 22-Oct-24 | 29-Oct-24 | - | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
100 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized culture | Campylobacter spp. (P/A in 25g) | 4000 | 7 | 50 | 29-Oct-24 | 5-Nov-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
101 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Potable Water | S. aureus (CFU/100 mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 150 | 4-Nov-24 | 5-Nov-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
102 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Kratom Powder | E. coli (MPN/g) | 3,800 (vat included) | 13 | 120 | 28-Apr-24 | 29-Apr-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
103 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | Enterobacteriaceae (CFU/g) | 4,800 (vat included) | 13 | 200 | 29-Sep-24 | 30-Sep-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
104 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Potable Water | E. coli (D/ND per 100 mL) | 3,800 (vat included) | 13 | 150 | 7-Jul-24 | 8-Jul-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
105 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Tapioca starch | Aerobic Plate Count | 3000 | 7 | 20 | 29-Aug-24 | 9-Sep-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | ||
106 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Tapioca starch | Yeasts & Molds | 3500 | 7 | 20 | 30-May-24 | 10-Jun-24 | บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด | นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com | Link | ||
107 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Lyophilized Cultures | V. parahaemolyticus (D/ND per 25 g) | 3,800 (vat included) | 13 | 200 | 14-Oct-24 | 15-Oct-24 | Accreditation Number: PTP-0002 | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
108 | Microbiology | Food, Feed and Drink | Microbiological test | Egg Powder | Salmonella spp. (D/ND per 25 g) | 3,800 (vat included) | 13 | 120 | 14-Oct-24 | 15-Oct-24 | - | สถาบันอาหาร (National Food Institute) | ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 | Link |
109 | Microbiology | Water | Microbiological test | Water (Lyophilized culture) | Staphylococcus aureus (cfu/100ml) | 2500 | 7 | 50 | 7-May-24 | 14-May-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
110 | Microbiology | Water | Microbiological test | Non potable Water (Lyophilized culture) | Coliforms (MPN/100ml) | 3000 | 7 | 50 | 21-May-24 | 28-May-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
111 | Microbiology | Water | Microbiological test | Non potable Water (Lyophilized culture) | E.coli (MPN/100ml) | 3000 | 7 | 50 | 21-May-24 | 28-May-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
112 | Microbiology | Water | Microbiological test | Water (Lyophilized culture) | Clostridium perfringens (Present / Absent in 100 ml) | 3000 | 7 | 50 | 18-Jun-24 | 25-Jun-24 | Accreditation Number PTP-0018 | ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร | คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 | Link |
113 | Physical properties | Medical glove | Dimensions (Thickness, Width and Length), Force at break, Tensile strength at break, Elongation at break and Watertightness Range: (5 - 100) N (ISO 11193-1) | 1500 | 20 | 17-May-24 | 17-Jun-24 | Department of Science Service | yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th, tawinan@dss.go.th | Link | ||||
114 | Physical properties | Temperature | Digital Thermometer with PRT Sensor (TM01) | Range (-80 to 400)degrees celsius | 5000 | 5 | 10 | 31-Jul-24 | 1-Sep-24 | PTP-0021 | สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย | mtc_pt_temp@tistr.or.th / นายพิน ลิ้มวงษ์สกุล | Link | |
115 | Physical properties | Temperature | Digital Thermometer with RTD Sensor (TM04) | Range (-38 to 200) degrees celsius | 5000 | 5 | 10 | 31-Jul-24 | 1-Sep-24 | PTP-0021 | สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย | mtc_pt_temp@tistr.or.th / นายพัทธมน ทองคำ | Link |
Open Page : | 031653 |
Today : | 000001 |
Total : | 007865 |