• Tip : ท่านสามารถค้นหาคำมากกว่า 1 คำ ด้วยการเว้นวรรค
    Select (เลือกได้ 1 รายการ)

    จำนวน PT ทั้งสิ้น 124 รายการ จำนวนหน่วยงานที่กรอกข้อมูล 12 หน่วยงาน

    No. Field
    (สาขาการวัด)
    Sub Field
    (กลุ่มตัวอย่าง)
    Section
    (กลุ่มพารามิเตอร์)
    Sample Analyte List Price (baht) No. of Laboratories Deadline for Registration Dispatch of Sample Compliance with ISO/IEC 17043
    Organizer Coordinator Weblink
    Min Max
    1 Calibration Dimension Can Seam Micrometer 0 mm to 13 mm Resolution 0.01 mm Accuracy 0.003 mm 2000 2 10 30-Apr-24 3-Jun-24 - Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th , piriya@tpa.or.th Link
    2 Calibration Dimension length Plain ring gauges internal diameter 5000 (vat not included) 2 15 30-Apr-24 13-May-24 no National Institute of Metrology (Thailand) Witchuda Chitkosol, witchuda@nimt.or.th Link
    3 Calibration Dimension - Micrometer Caliper for External measurement 0 mm to 25 mm Resolution 0.01 mm 2000 2 10 31-May-24 3-Jun-24 BLA-DSS Accreditation number PTP-0032 Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th Link
    4 Calibration Dimension - Digital Caliper 0 mm to 150 mm Resolution 0.01 mm 2000 2 10 31-May-24 3-Jun-24 - Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th Link
    5 Calibration Electrical - Digital Multimeter 6.5 Digit DCV, ACV, DCA, ACA,Resistance 6,500 2 10 30-Jun-24 1-Aug-24 - Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th Link
    6 Calibration Electrical Digital Multimeter 4.5 digit DCV, ACV, DCA, ACA 4,500 8 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    7 Calibration Mass Electronic Balance 0 g to 200 g Resolution 0.00001 g 4000 2 5 30-Apr-24 2-Sep-24 - Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th , piriya@tpa.or.th Link
    8 Calibration Pressure - Pressure Calibrator (Pneumatic) 0 bar to 20 bar Resolution 0.001 bar 3,000 2 10 31-Jul-24 2-Sep-24 - Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th, piriya@tpa.or.th Link
    9 Calibration Pressure Digital Pressure Gauge Range 0 to 20 bar Resolution 0.001 bar CMC reference +/- 0.69e-4 3,500 8 30-Apr-24 3-Jun-24 BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    10 Calibration Tempeature and Humidity Digital Thermo-hygrometer 15,25,40 degC at 50%RH and 30, 50 and 80%RH at 25 degC 6,500 2 4 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    11 Calibration Temperature Digital Thermometer with RTD sensor Range (-20) degC to +200 degC ; Resolution 0.001 degC ; CMC reference +/- 0.028 degC 4,000 8 30-Apr-24 3-Jun-24 BLA-DSS Accreditation number PTP-0029 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    12 Calibration Temperature - Temperature block Calibrator 35 °C to 400 °C Resolution 0.001 °C 6,500 2 7 30-Apr-24 1-Jul-24 - Technology Promotion Association (Thailand-Japan) PT@tpacal.or.th , piriya@tpa.or.th Link
    13 Calibration Temperature Hot Air Oven 105 degC and 180 degC ; Resolution 0.1 degC ; Stability +/-0.3 degC ; CMC reference +/- 0.86 degC, +/-2.0 degC; Method TLAS G-20 6,500 8 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    14 Calibration Temperature Thermocouple Type K sensor -20, 50, 120, 200 degC ; TC K class 1 Dia. 6 mm Length 500 mm ; CMC reference +/- 0.21 to +/-0.72 degC 4,000 8 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    15 Calibration Temperature RTD Sensor Calibration Point : -20,0,100,200,300,400 degC ; CMC Reference Lab : +/-0.035 to 0.055 degC 4,500 8 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    16 Calibration Temperature Thermocouple Type T sensor (-40),(-20),50,100,200 degC ; CMC Reference Lab : +/- 0.55 to 0.83 degC 4,000 8 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    17 Calibration Weight Electronic balance Range : 0.00001g-99.99999g and 100.0000g – 200.0000g CMC : 0.20 mg Method : UKAS LAB 14 4,000 8 30-Apr-24 3-Jun-24 Quality Metrology Solution qmet.sol@gmail.com Link
    18 Chemistry Block rubber Dirt, Ash, Nitrogen, Volatile matter, Po, PRI, Colour and Mooney viscosity (round 2) 2000 80 25-Apr-24 29-May-24 Department of Science Service suprawee@dss.go.th, nongyao@dss.go.th, tsurasak@dss.go.th Link
    19 Chemistry Carbon and Low alloy steel C, Cr, Cu, Mn, Ni, P, S and Si (spark emission spectrometer) 3500 20 30-May-24 18-Jun-24 Department of Science Service suprawee@dss.go.th, nongyao@dss.go.th, tsurasak@dss.go.th Link
    20 Chemistry Active Ingredient Cypermetrin 35% EC Cypermetrin 8000 2 10 27-Jun-24 8-Jul-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    21 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Flour Moisture (g/100g) 2,500 (vat included) 13 100 14-Oct-24 15-Oct-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    22 Chemistry Food, Feed and Drink Physical property Canned Food (Orange Juice) pH, Brix (pH unit, %w/w) 3,300 (vat included) 13 150 23-Apr-24 24-Apr-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    23 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Canned Food (Pineapple in Syrup) Acidity (as Citric Acid Anhydrous) (g/100g) 2,500 (vat included) 13 150 23-Apr-24 24-Apr-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    24 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Canned Food (Gherkins in Brine) NaCl (g/100g) 2,500 (vat included) 13 50 23-Apr-24 24-Apr-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    25 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Oil Free Fatty Acid (as Palmitic Acid) (g/100g) 2,500 (vat included) 13 50 16-Jun-24 17-Jun-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    26 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Oil Iodine Value (Soybean Oil) 2,500 (vat included) 13 50 16-Jun-24 17-Jun-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    27 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Chloramphenicol (ug/kg) (Range 0.100-1.000) 5,300 (vat included) 13 30 29-Sep-24 30-Sep-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) กุลธิดา ดวงศรี, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    28 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Feed material (Fish meal) Moisture/ Protein/ Crude fat (solvent extraction)/ Ash/ NaCl (g/100g) 2000 7 50 28-May-24 4-Jun-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    29 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Feed (Chicken feed) Moisture/ Protein/ Crude fat (solvent extraction)/ Crude fiber/ Ash/ NaCl /Calcium (Ca) / Phosphorus (P) (g/100g) 2000 7 50 1-Oct-24 8-Oct-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    30 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Fluoroquinolone group & Quinolone group by Confirmatory method 5500 7 40 2-May-24 13-May-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    31 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Fluoroquinolone group & Quinolone group by Screening method 5500 7 30 2-May-24 13-May-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    32 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Nitrofuran metabolites (AHD, AMOZ, AOZ, SEM & DNSH) 5500 20 40 30-May-24 10-Jun-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    33 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Malachite green & Crystal violet for Confirmatory method 5500 7 30 27-Jun-24 8-Jul-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    34 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Total malachite green for Screening method 5500 7 20 27-Jun-24 8-Jul-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    35 Chemistry Food, Feed and Drink - Shrimp Sulfur dioxide 5000 20 40 1-Aug-24 13-Aug-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    36 Chemistry Food, Feed and Drink - Shrimp Phosphorus as P2O5 5000 7 30 29-Aug-24 9-Sep-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    37 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Sulfonamide group & Synergistic substances 5500 7 20 4-Dec-24 16-Dec-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    38 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Chloramphenicol 5500 20 40 31-Oct-24 11-Nov-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    39 Chemistry Food, Feed and Drink Tapioca starch Sulfur dioxide 5000 7 40 3-Oct-24 7-Oct-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    40 Chemistry Food, Feed and Drink - Palm oil Acid value 5000 7 20 3-Oct-24 7-Oct-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    41 Chemistry Food, Feed and Drink - Palm oil Peroxide value 5000 7 20 3-Oct-24 7-Oct-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    42 Chemistry Food, Feed and Drink Sucrose solution ความหวาน 3000 31-May-24 10-Jun-24 National Institute of Metrology (Thailand) nittiyas@nimt.or.th
    43 Chemistry Food, Feed and Drink Sodium Chloride ความเค็ม 3000 31-May-24 10-Jun-24 National Institute of Metrology (Thailand) nittiyas@nimt.or.th
    44 Chemistry Food, Feed and Drink Natural food contaminants น้ำมัน โอเมก้า 2000 2 20 6-May-24 13-May-24 - National Institute of Metrology (Thailand) thitiphan@nimt.or.th Link
    45 Chemistry Food, Feed and Drink Nutritional components อาหารที่ทำมาจากพืช กรดไขมัน 2000 2 20 6-May-24 13-May-24 - National Institute of Metrology (Thailand) thitiphan@nimt.or.th Link
    46 Chemistry Food, Feed and Drink Pesticides ผลไม้ สารป้องกันและกำจัดวัชพืช 2500 2 20 6-May-24 13-May-24 - National Institute of Metrology (Thailand) thitiphan@nimt.or.th Link
    47 Chemistry Food, Feed and Drink Food Amino acids 3000 6-May-24 13-May-24 National Institute of Metrology (Thailand) jintana@nimt.or.th
    48 Chemistry Food, Feed and Drink Plant based food Calcium, Ca 100 – 10,000 Copper, Cu 100 – 10,000 Iron, Fe 100 – 10,000 Magnesium, Mg 100 – 10,000 Manganese, Mn 100 – 10,000 Zinc, Zn 100 – 1,000 (mg/kg) 2000 (vat not included) 23-Apr-24 30-Apr-24 National Institute of Metrology (Thailand) Nunnapus Laitip nunnapusl@nimt.or.th Link
    49 Chemistry Food, Feed and Drink Food Drink Coconut water Sucrose Glucose Fructose Total Sugar and Carbon isotope ratio free 15 50 29-Nov-24 6-Jan-25 no สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_bml@tistr.or.th / ฉัตรพร คล้ายแก้ว Link
    50 Chemistry Food, Feed and Drink Fish muscle Histamine 5000 7 50 31-Oct-24 11-Nov-24 Accreditation number PTP-0008 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    51 Chemistry Food, Feed and Drink Tapioca starch pH 5000 7 40 3-Oct-24 7-Oct-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    52 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Flumequine for Screening Method 5500 2 10 2-May-24 13-May-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkeaw Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    53 Chemistry Food, Feed and Drink Shrimp Sulfur dioxide by Screening method 5000 2 10 1-Aug-24 13-Aug-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    54 Chemistry Food, Feed and Drink Proximate Fish muscle NaCl & Total Nitrogen 4000 2 15 1-Aug-24 13-Aug-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    55 Chemistry Food, Feed and Drink Veterinary drug residues Shrimp Sulfonamide group for Screening method 5500 2 10 4-Dec-24 16-Dec-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวกิ่งแก้ว เชื้อบุญมา (Miss Kingkaew Chuaboonma) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    56 Chemistry Food, Feed and Drink Nutritional components Crispy shredded pork product (CH05) Total fat, Fatty acids, Omega and choresterol 5000 15 50 29-Nov-24 6-Jan-25 - สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_bml@tistr.or.th / ปรารถนา ตั้งตรีรัตน์ Link
    57 Chemistry Water Water Nitrate/Fluoride/Sulfate/Chloride/Total solid/Total hardness/Nitrite/Phosphate/Total dissolved solid 4000 7 50 23-Jul-24 30-Jul-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    58 Chemistry Water Contaminated Water Waste water Color (ADMI Method) 5000 7 50 29-Aug-24 9-Sep-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut Siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    59 Chemistry Water Contaminated Water Water Alkyl Benzyl Sulfonate (ABS) 4000 2 10 29-Aug-24 9-Sep-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวสุวีร์ณัช ศิริอดุลย์ (Miss Suweenut siriadul) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    60 Clinical Chemistry/ Medical Technology Clinical Chemistry Medical analysis Blood gas and electrolyte material control pH, pO2, pCO2, HCO3-, Cl-, Ca2+, Na+, K+ 3,700 13 Unlimited 30-Jun-24 25-Mar-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    61 Clinical Chemistry/ Medical Technology Clinical Chemistry Medical analysis Urine material control Urine chemical (pH, Protein, Glucose, Specific Gravity, Blood, Leukocytes, Urobilinogen, Nitrite, Ketones, Bilirubin) and Urine pregnancy strip test 3,800 13 Unlimited 30-Jun-24 22-Apr-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    62 Clinical Chemistry/ Medical Technology Haematology Medical analysis Processed blood Hematocrit (Centrifuge) 2,500 13 Unlimited 30-Jun-24 4-Mar-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    63 Clinical Chemistry/ Medical Technology Hemoglobin-glycosylated Medical analysis Processed blood Hemoglobin A1c 5,000 13 Unlimited 30-Jun-24 12-Feb-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    64 Clinical Chemistry/ Medical Technology Hormones Medical analysis Processed Urine Urine pregnancy strip test (Hormone) 2,400 13 Unlimited 30-Jun-24 4-Mar-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    65 Clinical Chemistry/ Medical Technology Microscopy Medical analysis Picture Urine sediment microscopic photo observation 1,000 13 Unlimited 30-Jun-24 22-Apr-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    66 Clinical Chemistry/ Medical Technology Point of care testing (POCT) Medical analysis Processed blood blood glucose by glucose meter 2,500 13 Unlimited 30-Jun-24 4-Mar-24 Accreditation Number PTP - 0020 บริษัท วี เมด แล็บ เซ็นเตอร์ จำกัด คุณเพ็ญนภา หอยศรีจันทร์ Tel. 081 973 8008 Link
    67 Microbiology Environment Microbiological test Nonpotable Water Coliforms (Five Tubes are used per Dilution) (MPN/100 mL) 3,800 (vat included) 13 150 4-Aug-24 5-Aug-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    68 Microbiology Environment Microbiological test Swab (Plastic plate) Staphylococcus aureus (P/A in swab) 3000 7 50 30-Apr-24 7-May-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    69 Microbiology Environment Microbiological test Boot swab Salmonella spp. (P/A in swab) 3000 7 50 27-Aug-24 3-Sep-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    70 Microbiology Environment Microbiological test Feces Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 7 50 3-Sep-24 10-Sep-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    71 Microbiology Environment Microbiological test Swab (Plastic plate) E. coli (cfu/swab) 2500 7 50 17-Sep-24 24-Sep-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    72 Microbiology Environment Microbiological test Swab (Plastic plate) Coliforms (cfu/swab) 2500 7 50 24-Sep-24 1-Oct-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    73 Microbiology Environment Microbiological test Swab (Plastic plate) Listeria spp. (P/A in swab) 3000 7 50 1-Oct-24 8-Oct-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    74 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Corn Powder Yeast and Mold Count (Round 1) (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 160 21-Apr-24 22-Apr-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    75 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures V. parahaemolyticus (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 12-May-24 13-May-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    76 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures E. coli (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 200 3-Jun-24 4-Jun-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    77 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures E. coli (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 16-Jun-24 17-Jun-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    78 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures L. monocytogenes (D/ND per 25 g) 4,800 (vat included) 13 200 24-Jun-24 25-Jun-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    79 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures E. coli (D/ND per 0.1 g) 3,800 (vat included) 13 200 24-Jun-24 25-Jun-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    80 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures C. perfringens (CFU/g) 4,300 (vat included) 13 200 7-Jul-24 8-Jul-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    81 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures C. perfringens (D/ND per 0.1 g) 4,300 (vat included) 13 200 15-Jul-24 16-Jul-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    82 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Clostridium spp. (D/ND per 0.1 g) 4,300 (vat included) 13 200 15-Jul-24 16-Jul-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    83 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water Salmonella spp. (D/ND per 100 mL) 3,800 (vat included) 13 150 12-Aug-24 13-Aug-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    84 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water S. aureus (D/ND per 100 mL) 3,800 (vat included) 13 150 12-Aug-24 13-Aug-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    85 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Low Acid Canned Food Flat Sour Thermophile (D/ND per 2 mL) 3,800 (vat included) 13 160 25-Aug-24 26-Aug-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    86 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 7 50 23-Apr-24 30-Apr-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    87 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 200 25-Aug-24 26-Aug-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    88 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Total Plate Count (CFU/mL) 3,800 (vat included) 13 200 2-Sep-24 3-Sep-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    89 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Enterococci (CFU/g) 4,800 (vat included) 13 200 22-Sep-24 23-Sep-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    90 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures B. cereus (CFU/g) 4,300 (vat included) 13 200 1-Oct-24 2-Oct-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    91 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Staphylococcus aureus (cfu/g) 2500 7 50 7-May-24 14-May-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    92 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures S. aureus (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 27-Oct-24 28-Oct-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    93 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Feed Aerobic plate count (APC) cfu/g 2500 7 50 28-May-24 4-Jun-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    94 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Corn Powder Yeast and Mold Count (Round 2) (CFU/g) 3,800 (vat included) 13 160 29-Oct-24 30-Oct-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    95 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Feed Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 7 50 4-Jun-24 11-Jun-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    96 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water Coliforms (Ten 10-mL Portions are used) (MPN/100mL) 4,000 (vat included) 13 150 11-Nov-24 12-Nov-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    97 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Clostridium perfringens (cfu/g) 3000 7 50 18-Jun-24 25-Jun-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    98 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Coliforms (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 200 18-Nov-24 19-Nov-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    99 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Coliforms (MPN/g) 2500 7 50 2-Jul-24 9-Jul-24 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    100 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Staphylococcus aureus (MPN/g) 2500 7 50 25-Jun-24 2-Jul-24 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    101 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Enterococci (cfu/g) 2500 7 50 9-Jul-24 16-Jul-24 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    102 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Freeze dried chicken Salmonella spp. (P/A in 25g) 3000 7 50 30-Jul-24 6-Aug-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    103 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Listeria monocytogenes (P/A in 25g) 3000 7 50 6-Aug-24 13-Aug-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    104 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture E.coli (cfu/g) 2500 7 50 17-Sep-24 24-Sep-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    105 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Coliforms (cfu/g) 2500 7 50 24-Sep-24 1-Oct-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    106 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Bacillus cereus (cfu/g) 2500 7 50 22-Oct-24 29-Oct-24 - ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    107 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized culture Campylobacter spp. (P/A in 25g) 4000 7 50 29-Oct-24 5-Nov-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    108 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water S. aureus (CFU/100 mL) 3,800 (vat included) 13 150 4-Nov-24 5-Nov-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th : โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    109 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Kratom Powder S. aureus (D/ND per 0.1g) 3,800 (vat included) 13 120 21-Apr-24 22-Apr-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    110 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Kratom Powder E. coli (MPN/g) 3,800 (vat included) 13 120 28-Apr-24 29-Apr-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    111 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures Enterobacteriaceae (CFU/g) 4,800 (vat included) 13 200 29-Sep-24 30-Sep-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    112 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Potable Water E. coli (D/ND per 100 mL) 3,800 (vat included) 13 150 7-Jul-24 8-Jul-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    113 Microbiology Food, Feed and Drink Tapioca starch Aerobic Plate Count 3000 7 20 29-Aug-24 9-Sep-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    114 Microbiology Food, Feed and Drink Tapioca starch Yeasts & Molds 3500 7 20 30-May-24 10-Jun-24 บริษัท ห้องปฏิบัติการกลาง (ประเทศไทย) จำกัด นางสาวศิวิมล นันสุนานนท์ (Miss Siwimon Nansuna-non) โทร. 02-940-6881 ต่อ 210 หรือ 092-162-9449 E-mail pt@centrallabthai.com Link
    115 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Lyophilized Cultures V. parahaemolyticus (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 200 14-Oct-24 15-Oct-24 Accreditation Number: PTP-0002 สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    116 Microbiology Food, Feed and Drink Microbiological test Egg Powder Salmonella spp. (D/ND per 25 g) 3,800 (vat included) 13 120 14-Oct-24 15-Oct-24 - สถาบันอาหาร (National Food Institute) ทัศนีย์ แก่นสาร, email: pt@nfi.or.th โทร. 02-422-8688 ต่อ 5600-4 หรือ 063-362-4407 Link
    117 Microbiology Water Microbiological test Water (Lyophilized culture) Salmonella spp. (Present / Absent in 100 ml) 3000 7 50 23-Apr-24 30-Apr-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    118 Microbiology Water Microbiological test Water (Lyophilized culture) Staphylococcus aureus (cfu/100ml) 2500 7 50 7-May-24 14-May-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    119 Microbiology Water Microbiological test Non potable Water (Lyophilized culture) Coliforms (MPN/100ml) 3000 7 50 21-May-24 28-May-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    120 Microbiology Water Microbiological test Non potable Water (Lyophilized culture) E.coli (MPN/100ml) 3000 7 50 21-May-24 28-May-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    121 Microbiology Water Microbiological test Water (Lyophilized culture) Clostridium perfringens (Present / Absent in 100 ml) 3000 7 50 18-Jun-24 25-Jun-24 Accreditation Number PTP-0018 ศูนย์วิทยาศาสตร์เบทาโกร คุณรมย์ลักษณ์ จินดาวานิชสกุล ( bsc_pt@betagro.com ) โทรศัพท์ : 02 146 1349 มือถือ 063 0817842 Link
    122 Physical properties Medical glove Dimensions (Thickness, Width and Length), Force at break, Tensile strength at break, Elongation at break and Watertightness Range: (5 - 100) N (ISO 11193-1) 1500 20 17-May-24 17-Jun-24 Department of Science Service yaowalux@dss.go.th, apirak@dss.go.th, tawinan@dss.go.th Link
    123 Physical properties Temperature Digital Thermometer with PRT Sensor (TM01) Range (-80 to 400)degrees celsius 5000 5 10 31-Jul-24 1-Sep-24 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th / นายพิน ลิ้มวงษ์สกุล Link
    124 Physical properties Temperature Digital Thermometer with RTD Sensor (TM04) Range (-38 to 200) degrees celsius 5000 5 10 31-Jul-24 1-Sep-24 PTP-0021 สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย mtc_pt_temp@tistr.or.th / นายพัทธมน ทองคำ Link
    For information, a database is centralized in Thailand Proficiency Program by NIMT.
    Open Page : 031412
    Today : 000012
    Total : 007824

    ฐานข้อมูลโปรแกรมทดสอบความชำนาญพัฒนาขึ้นโดยสถาบันมาตรวิทยาแห่งชาติ

    แหล่งข้อมูลโปรแกรมทดสอบความชำนาญอิ่นๆ